Woonpalet, Zeewolde

Woonpalet
Eilandgracht 39
3891 GA Zeewolde
Flevoland
Neem vandaag contact op
geactualiseerd meer dan 6 maanden geleden Yext PowerListings

Economische Info

Hoofdkantoor adres
Flevoland

Beschrijving

Woonpalet biedt goede huisvesting voor iedereen in Zeewolde. We zijn er in de eerste plaats voor mensen die zelf moeilijk in hun eigen huisvesting kunnen voorzien. Maar ook andere groepen kunnen bij ons terecht. Voor onze primaire doelgroep (mensen met een laag inkomen en/of specifieke woon- of zorgbehoeften) houden we voldoende betaalbare woningen toegankelijk.

We doen er alles aan om onze rol als dé lokale woningcorporatie waar te blijven maken. Vooral door te zorgen voor goed wonen: nu en in de toekomst. En dat is voor ons meer dan een goede en betaalbare woning. We willen dat mensen zich echt thuis voelen. Vandaar dat we een breed en veelzijdig pakket van producten en diensten bieden die daarvoor kunnen zorgen. We streven ernaar om onze kwaliteit continu te verbeteren. Ook spannen we ons in voor een aantrekkelijke woonomgeving. Wij zijn immers betrokken bij onze klanten.


Trefwoorden:
Reparatie, Projectontwikkeling, Begane Grond, Tuin, Scholen, Winkels, Particulier, Vve Beheer, Storingsdienst, Huisvesting, Liften, Garages, Nieuwbouwwoningen, Verhuur Woningverhuur, Bedrijfsruimten, Cv Onderhoud, Verkoop Woningverkoop, Bouwen Nieuwbouw, Eengezinswoning, Bijzondere Huisvesting, Balkons, Hoekwoning, Jongerenwoningen, Seniorenwoning, Vve Beheer Vereniging van Eigenaren Beheer, Serviceabonnement, Sociale Huurwoning
Categorieën
Hypotheekaanbieders
Woonpalet zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Woonpalet!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. Horsterweg 28
  3891 EV  Zeewolde
 2. Horster-Engweg 27
  3853 ME  Ermelo
 3. Beneluxlaan 134
  3844 AM  Harderwijk
 4. WESTEINDE 25 A
  3844 DD  Harderwijk
 5. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken